2005-09-18 13:41:52• hírek • Szatmár.ro

Csábítsunk, csajok!

22180920051.jpgHogyan szerezhetnénk meg imádottunk szívét-lelkét, és  örök hűségét!

Mi, nők, örök időktől fogva azon mesterkedünk, hogy hogyan szerezhetnénk meg imádottunk szívét-lelkét, és természetesen örök hűségét! Ennek érdekében javasolhatok masszázst, bájitalt, erotikus illatfelhőt...De mit is használt Aphrodité?

Aphrodité a szerelem istennője, akit a vágy anyjának is neveztek, egy csodálatos eszközzel, varázsövvel is rendelkezett, amiben "benne volt a szerelem, a szerelmi vágy és szerelmes csevegés, amely már gyakran elvette bölcs férfiak eszét". Az ilyen varázsszereket, vagyis a nemi vágy fokozóit afrodiziákumnak nevezik. Az afrodiziákumok lehetnek állati és növényi eredetűek egyaránt. Számos olyan élelmiszert és fűszert használunk nap, mint nap, melyeknek ilyen jellegű hatását nem ismerjük. Íme néhány!

 

Méz: Világszerte ismert, ősi afrodiziákum. A maja indiánok éppoly előszeretettel alkalmazták vágykeltőként, mint az egyiptomiak. Általános erősítő és potencianövelő.
Banán: Már az alakja miatt is afrodiziákumnak tartják. A hálószobában, előjáték közben eszegetve a várt hatás nem marad el.
 Avokádó: magas növényizsír-tartalma miatt energiát szolgáltat, a termékenységet elősegítő E-vitamint és telítetlen zsírsavakat tartalmaz.
Datolya: az arabok legkedveltebb gyümölcse, szerintük növeli a spermaszámot. Sok gyümölcscukrot tartalmaz, így gyors energiát szolgáltat.
Osztriga: Klasszikus vágyfokozó. Casanova állítólag 50 osztrigát fogyasztott el reggelente, a legenda szerint bírta is a strapát...
Hal és a tenger gyümölcsei: magas fehérje- és ásványiaanyag-tartalmuk révén minden életfunkciót erősítenek. Különösen magas a szexuális vágyat fokozó cinktartalmuk.
Ginszeng: Ázsiában fiatalítószerként, erősítőként, életelixírként tisztelik. Tény, hogy erősíti az immunrendszert és növeli a vágyat.
Zeller: felfrissíti a fáradt férfiakat - a szó minden értelmében. A népi gyógyászatban évszázadok óta ismert zöldség sok C-vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Petrezselyem: A Földközi tenger vidékéről származó konyhakerti növény. Hatóanyagai értágulatot okoznak, férfiaknál erősíti a merevedési reflexet. Szárát ajánlott rágcsálni.
Borsos menta: Már Hippokratész is "szerelmi játékra ösztönző ital"-nak nevezte. Elsősorban a merevedést segíti. Alkalmazása: teaként vagy az illóolajat kockacukorra cseppentve fogyasszuk.
Szegfűszeg: az egyik legintenzívebb illatú és ízű fűszernövény. Illóolaja fertőtlenítő és erősen izgató hatású.
Vanília: a drága, Indonéziából származó fűszer hangulatfokozó és potencianövelő illóolajat tartalmaz.
 

És az illatok

 

Rózsaolaj: Régóta a nők klasszikus csábító eszköze. Amit viszont nem mindenki tud: a rózsa illata dopamint szabadít föl, ami sajátos boldogsághormon. Azok a nők, akik rózsaolajat használnak nemcsak másokra hatnak, hanem saját magukat is szebbnek és kívánatosabbnak érzik.
Erotikus füstök: Bizonyos gyógynövények füstje izgatólag hat (rózsa, szantálfa, sasfa, benzoégyanta). Bármelyik beszerezhető az indiai és a gyógynövény-boltokban. Figyeljék kettecskén a rudacskák gomolygó füstjét, és engedjék szabadjára a fantáziájukat.
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: